Loppiaisena sitten alkoi tavoitteellisempi valmistautuminen juoksemaan seitsemän vuoden tauon jälkeen maratonia numerolappu rinnassa. Onhan sitä tässä juostu ja treenattukin välissä, mutta otti oman aikansa ennen kuin tämmöiseen massa tapahtumaan osallistuminen taas kiinnosti.

Eli ”tampereen häjy” on tullut takiaisin – ihan vain kuntoilumielessä. Enää ei yritetä ennätyksiä eikä sijoituksia, vaan juostaan siitä riemusta, että keho ainakin vielä antaa siihen mahdollisuuden… Eli jos ei loukkaantumisia (fyysisiä) tule, niin 24.5. startataan Oulussa Terwamaratonilla.

Tänne tuskin kovin paljoa juoksuistani kirjoittelen, mutta jos eteneminen kiinnostaa, niin täällä pidän ’ravintoblogia’ satunnaisesti:

http://www.myfitnesspal.com/blog/joppepoika

Ja täältä voi sitten seurata juoksun ja treenin edistymistä:

http://www.endomondo.com/profile/283101

Ja jos kiinnostusta tähän projektiin on enemmän, niin huhuile kaveriksi näissä palveluissa ja näet enemmän :-) Tietty aina voi tulla lenkille mukaan.

Ja menoksi – elämä jatkuu – jHs.