Kuopio, -22C.

Juokseminen jatkuu talvellakin. Itse olen ’talvijuoksija’ siinä merkityksessä, että  pidän erityisesti pakkaspäivinä juoksemisesta.

 Ehkä pakkaspäivät ovat erityisen rakkaita minulle sen tähden, että luonto on erityisen kaunis minun silmääni kovalla pakkasella, kuten tuossa viereisessä kuvassa Kuopiosta. Ja eipä sitä lenkkiäkään tarvitse juuri lyhentää kylmän tähden, jos vain pukeutuu oikein eikä nyt mennä alle -35C lukemiin :-)
Treeni jatkuu siis entiseen malliin – pienen matkan takia tosin tulee miltei viikon tauko, mutta yritetään kestää se. Uskoisin, että keho ottaa sen vastaan ainakin ilolla, toivottavasti mielikin taipuu…
Ja lopuksi vielä hyvä linkki vinkki niin aloittelevalle juoksijalle kuin pidempäänkin harrastaneelle. Karhun juoksukoulussa annetaan vinkkejä juoksutekniikkaan, jota on itse kunkin hyvä tarkastella aina aika ajoin.
Mukavia juoksuja kauniissa Suomen talvessa!